Mousse au Chocolat

Dessertpulver til en fyldig og rund, klassisk mousse med chokoladestykker.

  1. Den passende mængde mælk hældes i en skål.
     
  2. Den anførte mængde dessertpulver røres i.
     
  3. Pisk kraftigt med en elmixer i ca 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  4. Portioneres og stilles i køleskab mindst 1 time.

100 g dessertpulver blandet med 0,25 l mælk = 5 portioner á 60 g.

200 g dessertpulver blandet med 0,5 l mælk = 11 portioner á 60 g.

400 g dessertpulver blandet med 1 l mælk = 23 portioner á 60 g.

800 g dessertpulver blandet med 2 l mæk = 46 portioner á 60 g.

1000 g dessertpulver blandet med 2,5 l mælk = 58 portioner á 60 g.

Sukker, 19 % fedtfattig kakaopulver, glukosesirup, 6,0 % chokolade, (kakaomasse, sukker, kakaosmør, fedtfattig kakaopulver), emulgator (lecithin), palmefedt, gelatine (okse), maltodextrin, modificeret kartoffelstivelse, emulgator (E 472b), MÆLKEPROTEIN, tørret kaffepulver, fortykningsmiddel (carrageenan), salt.

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, LAKTOSE, GLUTENMANDEL, PISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

  PER 100 G
Energi 1773 kJ
422 kcal
Fedt 12g
heraf mættede fedtsyrer 9,6g
Kulhydrat 63g
heraf sukkerarter 49g
Protein 11g
Salt 0,52g

MÆLKEPROTEIN

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, LAKTOSE, GLUTENMANDELPISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

Kollistr. 10 x 1 kg
Varenummer: 1-39-204200
EAN nr: 4008241420034