Mousse au Chocolat Blanc

Dessertpulver med lækre, hvide chokoladeflager piskes til en lækker, luftig mousse.

  1. Den passende mængde mælk hældes i en skål.
     
  2. Den anførte mængde dessertpulver røres i.
     
  3. Pisk kraftigt med en elmixer ca 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  4. Portioneres og stilles i køleskab i 1 time.

80 g dessertpulver blandes med 0,25 l mælk = 5 portioner á 60 g.

160 g dessertpulver blandes med 0,5 l mælk = 11 portioner á 60 g.

320 g dessertpulver blandes med 1 l mælk = 22 portioner á 60 g.

1000 g dessertpulver blandes med 3,1 l mælk = 68 portioner á 60 g.

Sukker, 20 % hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, emulgator (solsikkelecithiner), formalede vaniljestænger), glukosesirup, palmefedt, gelatine (okse), modificeret kartoffelstivelse, emulgator (E 472b), MÆLKEPROTEINER, maltodextrin, fortykningsmiddel (carrageenan), salt, aroma.

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, GLUTENMANDEL, PISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

  PER 100 G
Energi 2066 kJ
492 kcal
Fedt 20g
heraf mættede fedtsyrer 16g
Kulhydrat 69g
heraf sukkerarter 56g
Protein 8,4g
Salt 0,46g

SØDMÆLKSPULVER, MÆLKEPROTEINER

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, GLUTENMANDELPISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

Kollistr. 6 x 1 kg
Varenummer: 1-39-204380
EAN: 4008241438039