Lækker chokolademousse med smag af Baileys® og pebermynte toppet med hvid ckokolademousse med stykker af After Eight®-chokolade.
Til 10 portioner
Chokolade- og Baileys Mousse
100 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat
2,5 dl letmælk
0,5 dl Baileys®
Hvid chokolade- og myntemousse
80 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat blanc
2,5 dl letmælk
3 tsk Dr. Oetker naturlig pebermynteekstrakt
1 tsk vanilla paste
8 stk After Eight breve®
Pynt
2,5 dl piskefløde
2 tsk vanilla paste
3-4 stk After Eight breve®
choko krymmel
Chokolade- og Baileys Mousse
Hæld letmælk og Baileys i en skål. Derefter kommes moussepulver i. Der piskes med en elmixer på lav hastighed i 1 min. derefter piskes med højeste hastighed i 4 min. Hæld moussen i dessertglas og sæt dem i køleskab i 15 min.
Hvid chokolade- og myntemousse
Mælk, naturlig pebermynteekstrakt og vanilla paste hældes i en skål. Derefter kommes moussepulver i. Der piskes med elmixer på laveste hastighed i 1 min., derefter piskes med høj hastighed i ca. 4 min. til moussen er luftig. Hak After Eight i små stykker og rør dem i moussen. Tag chokolademoussen ud af køleskabet. Hæld hvid chokolademousse oven på chokolademoussen i glassene. Sæt dem tilbage i køleskabet i ca. 1 time.
Pynt
Pisk piskefløde og vanilla paste til en fast flødeskum. Kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt det på toppen af hver mousse. Skær After Eight diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummet. Pynt med chokokrymmel og mynte.