Chokolademousse i medaljer

En lækker variant af de velkendte medaljer. For at se opskriften med et enkelt lag klik her.

Til 10 portioner

200 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

2 ½ dl mælk

2 ½ dl piskefløde

375 g mørk chokolade

5 dl Dr. Oetker Dessertsauce Choko

5 dl Dr. Oetker Dessertsauce Toffee

 

 

Pynt

Små guldkugler

  1. Dessertpulver og mælk piskes kraftigt i 5 min til en luftig og cremet konsistens og stilles på køl mindst 2 timer. Lav evt. moussen til 20 kugler først og stil dem 1 time i køleskabet inden servering.
     
  2. Smelt chokoladen over vandbad. Kom en teskefuld på et stykke bagepapir, smør det ud til en rund medalje med bagsiden af teskeen, og drys med krymmel. Lav 30 medaljer i alt.
     
  3. Anret moussen imellem medaljerne på en bund af chokolade- og toffeesauce.