Duo Mousse

Lækker og velsmagende mousse med både hvid og mørk chokolade. Smuk anretning sikrer en flot dessert med en god smag. Rul ned på siden for at gå til vores Mousse au Chocolat & Mousse au Chocolat Blanc på produktsiden.

Til 10 portioner

75 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat Blanc

2 dl sødmælk

1 dl piskefløde

¼ dl friskpresset appelsinsaft

Reven appelsinskal fra ½ appelsin

 

105 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

2 dl sødmælk

1 dl piskefløde

1 spsk. meget stærk kaffe

 

Pynt

Kaffebønner

  1. 2 dl mælk og 1 dl piskefløde hældes i en skål. Det lyse chokolademoussepulver røres i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens. Smag til med appelsinsaft og -skal.

  2. 2 dl mælk og 1 dl piskefløde hældes i en skål. Chokolademoussepulveret røres i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens. Smag til med kold kaffe.

  3. Fordel mousserne lagvis i 10 glas, pynt evt. med kaffebønner og stil i køleskab min 1 time inden servering.