Mousse au Chocolat Blanc med citronsirup og -pesto

Lækker, hvid chokolademousse med citronpesto og -sirup.

Til 10 portioner

115 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat Blanc

3 ¾ dl mælk eller 1,9 dl mælk og 1,9 dl fløde

 

Citronsirup

1 dl citronsaft

1 reven citronskal

75 g sukker

 

Citronpesto

½ dl groft rørsukker

25 g hakkede mandler

1 reven citronskal

¼ bdt. citronmelisse

  1. Moussepulver, mælk og fløde piskes kraftigt i 5 min til en luftig og cremet konsistens, kommes i små skåle beklædt med plastfolie eller i små rør og sættes i køleskabet 1 time.

  2. Kom citronsaft, citronskal og sukker i en gryde, og lad det koge ind til en tynd sirup. Afkøl.

  3. Findel sukker, mandler, citronskal og citronmelisse i en foodprocessor eller multihakker.

  4. Vend moussen ud på en tallerken og drys med citronpesto. Dryp med citronsirup og servér.

    Tips:
    Opskriften kan også tilberedes med Fromage med Appelsinsmag i stedet for Mousse au Chocolat Blanc.