Citronfromage i butterdejsstænger

Enkel og yndefuld dessert med Dr. Oetker Fromage med smag af citron. Nem tilberedning og anretning.

Til 10 portioner

188 g Dr. Oetker Fromage med citronsmag

5 ½ dl vand

1 pakke butterdej á 500 g

50 g flormelis

  1. Tag butterdejen ud af fryseren, og lad den tø op.
     
  2. Hæld vandet i en skål, der kan rumme den firedobbelte mængde. Dessertpulveret røres i og piskes kraftigt med en elmixer 5-10 min på højeste trin til en let og luftig konsistens.
    Stilles i køleskabet mindst 1 time.
     
  3. Skær butterdejen i stænger på 3 x 10 cm – i alt 30 stænger. Bag butterdejen ved 180º C i 15 min, og lad den køle af.
     
  4. Flæk stængerne på midten. Sprøjt eller smør citronfromagen på butterdejsstængerne, læg låg på og drys med flormelis.