Chokolademuffins med citronfromage

Søde muffins til de mindste ved bordet. Chokolademuffins er en klassiker for de fleste, men med sukkerdyr på toppen af lækker citronfromage og frosting, bliver den traditionelle chokolademuffin piftet op.

Til 10 portioner

Muffins

125 g smør

¾ dl vand

3 æg

225 g sukker

½ Dr. Oetker Gourmet Vaniljestang

135 g hvedemel

50 g kakaopulver

½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

10 Dr. Oetker Muffinforme

 

Fromage med citronsmag

85 g Dr. Oetker Fromage med Citronsmag

2 ¾ dl vand

 

Frosting

250 g flormelis

80 g blødt smør

½ tsk. gul konditorfarve

2 spsk. sødmælk

5 spsk. dekorationskrymmel

  1. Kom smør og vand i en gryde og lun det, til smørret er smeltet. Pisk æg, sukker og vanilje luftigt.
     
  2. Bland mel, kakaopulver og bagepulver sammen. Sigt det i æggemassen, og vend det forsigtigt sammen. Smør og vand vendes i lidt ad gangen, til massen er ensartet.
     
  3. Hæld dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen ved 180° C i 7-10 min. Afkøl dem.
     
  4. Hæld vandet i en skål, der rummer den firedobbelte mængde og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer 5-10 min på højeste trin til en let og luftig konsistens. Kom citronfromagen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på de afkølede chokolademuffins.
     
  5. Pisk flormelis, smør og konditorfarve sammen med elmixer i ca. 5 min  ved lav hastighed. Tilsæt mælk løbende. Pisk derefter ved høj hastighed, til massen er luftig og cremet.
     
  6. Kom frosting i en sprøjtepose og sprøjt den på fromagen. Pynt med dekorationskrymmel.