Bagepulver er et hævemiddel, der tilsættes dejen for dels at gøre kager og bagværk luftigere, dels at få dejen til at hæve. Under bagningen udvikler det hvide pulver kulsyre, som danner små porer og derved gør dejen luftig.
Den angivne mængde bagepulver fordeles jævnt i melet.
1 kg bagepulver til 33 kg mel
Hævemiddel (dinatriumdiphosphat (E 450), natriumhydrogencarbonat (E 500)), majsstivelse.
Kan indeholde spor af ÆG, MÆLK/LAKTOSE, GLUTEN og MANDEL, PISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 386 kJ 91 kcal |
Fedt | 0,1 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 22 g |
heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 0,1 g |
Salt | 22,1 g |
Kan indeholde spor af ÆG, MÆLK/LAKTOSE, GLUTEN og MANDEL, PISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.
Kollistr. 10 x 1 kg (10 pakker à 1000 g)
Varenummer: 1-39-201001
EAN: 4008241100103