Mousse au Chocolat i roulade med friske bær

Lækker roulade med chokolademousse toppet med friske bær og flødeskum.

Til 10 portioner

3 æg

4 dl sukker

2 dl hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

3 ¾ dl sødmælk

150 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

2 dl Dr. Oetker Dessertsauce Choko

½ l piskefløde

400 g bær

  1. Pisk æg og 2 dl sukker luftigt. Bland mel og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Fordel den i et tyndt lag. Bag dejen i ovnen i 5 min ved 250° C.
     
  2. Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med 2 dl sukker. Rul rouladen, mens dejen er lun. Hæld mælken i en skål, og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  3. Fordel dessertsaucen på dejen. Smør chokolademousse ovenpå, og rul den sammen. Stil den på køl i 1 time.
     
  4. Pisk fløden til flødeskum. Servér rouladen med bær og flødeskum.