Prinsessekage

En lækker, svampet kage med prinsesseudtryk. Perfekt til arrangementer med børn eller som fin dessert til menuen.

Til 15 portioner

250 g blødt smør

2 dl sukker

2 æg

3 dl hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

1 dl mælk  

1 dl mælk

 

Creme

100 g friskost naturel

¾ dl flormelis

1 dl piskefløde

50 g ferskenpuré

50 g abrikospuré

  1. Pisk smør og sukker med elmixeren til en hvid og luftig masse. Tilsæt ægget, og pisk grundigt. Sigt bagepulver i melet, og bland det i massen sammen med ½ dl mælk.
     
  2. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 20 x 30 cm), og bag kagen på midterste rille i en varmluftovn ved 145º C i ca. 15 min. Sæt kagen til afkøling.
     
  3. Når kagen er afkølet, hældes 1 dl mælk over for at holde den svampet. Pisk fløden til skum. Bland friskost, flormelis og frugtpuré i en anden skål, og vend forsigtigt flødeskummet i.
     
  4. Fordel cremen på kagen. Dekorér kagen med dekorationsfigurer lige før servering.