Chokoladekage

Traditionel chokoladekage med lækkert pynt i form af hvid glasur og partykrymmel.

Til 1 bradepande; 24 x 38 cm

175 g smør

25 g kakao

300 g sukker

3 æg str. M/L

2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

225 g hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

1 dl mælk

 

Pynt

Flormelis

Varmt vand

Krymmel

  1. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao, og varm det i smørret. Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen, og rør godt.
     
  2. Rør kakaosmør og mælk i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande, og bag kagen 25 min ved 180° C varmluft. Afkøl kagen på en bagerist.
     
  3. Lav en glasur af flormelis og vand og fordel den på kagen. Pynt med krymmel.