Jordbær-rabarbermousse på nøddemuffins med frosting og sukkerhjerter

Fine nøddemuffins med frosting og jordbær-rabarbermousse på toppen. Pynt med dekorationsglasur for at gøre dem ekstra flotte.

Til 10 portioner

Muffins

2 æg

70 g farin

75 g smør

½ dl sødmælk

150 g hvedemel

1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

1 tsk. kakaopulver

75 g hasselnøddeflager

10 Dr. Oetker Muffinforme

 

Mousse

2 ¾ dl sødmælk

85 g Dr. Oetker Mousse Jordbær-rabarber

 

Frosting

250 g flormelis

80 g blødt smør

2 spsk. sødmælk

1 tsk. romaroma

Dekorationskrymmel

  1. Pisk æg og farin luftigt. Pisk smeltet smør og mælk i.
     
  2. Bland mel, bagepulver, kakaopulver og hasselnøddeflager sammen. Vend de tørre ingredienser i æggemassen, og kom dejen i muffinforme. Bag nøddemuffins i ovnen i 12 min ved 200 grader.
     
  3. Hæld mælken i en skål og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  4. Sprøjt jordbær-rabarbermousse på nøddemuffins med en sprøjtepose.
     
  5. Pisk flormelis, smør og romaroma sammen med elmixer i ca. 5 min ved lav hastighed. Tilsæt mælk løbende. Pisk derefter ved høj hastighed, til massen er luftig og cremet.
     
  6. Kom frosting i en sprøjtepose, og sprøjt den ovenpå.