Makroncreme med kirsebær

Super flot og lækker dessert med makroncreme og kirsebær.

Til 10 portioner

70 g Dr. Oetker Budding med Vaniljesmag

75 g sukker

6 ½ dl sødmælk

30 makroner

4 dl kirsebærsauce

 

Pynt

Flødeskum

  1. Rør lidt buddingpulver og sukker til en jævning i en del af den kolde sødmælk. Bring resten af mælken i kog. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge op. Lad den koge 1 min for svag varme og under kraftig omrøring.

  2. Læg 2 makroner i hvert af de 10 glas, og hæld kirsebærsaucen over dem. (Gem nogle bær til pynt).

  3. Hæld buddingen over kirsebærsaucen, og sæt glassene til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt den afkølede dessert med en makron, lidt kirsebær og flødeskum inden servering.