Chokoladeskaller med chokoladebudding og skovbærsauce

Søde chokoladeskåle med skovbær og skovbærsauce samt fyld af lækker chokoladebudding.

Til 10 portioner

80 g Dr. Oetker Budding med Chokoladesmag

70 g sukker

9 dl sødmælk

10 chokoladeskåle

Skovbærsauce

160 g friske hindbær eller brombær

Pynt

Dekorationskrymmel

  1. Rør lidt buddingpulver og sukker til en jævning i en del af den kolde sødmælk. Bring resten af mælken i kog.

  2. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring. Lad buddingen koge op, og tag den af blusset.

  3. Tag lidt bær fra til pynt og fordel resten i chokoladeskålene, hvorefter der dryppes lidt skovbærsauce over dem. Lad chokoladeskålene blive i den beskyttende plastfolie under tilberedning, da de let knækker.

  4. Fordel buddingen over bærrene i skålene og sæt dem til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer, eller til buddingen er kold og stivnet. Pynt med dekorationskrymmel og bær inden servering.