Choko-café Creme

Fyldig og velsmagende chokoladebudding med chokolademousse på toppen samt chokokrymmel som pynt. Denne lækre dessert har en rund smag af chokolade samt et tvist af kaffe, der er blandet i buddingen.

Til 10 portioner

Budding

80 g Dr. Oetker Budding med Chokoladesmag

70 g sukker

9 dl sødmælk

1-2 spsk. instant kaffe
 

Mousse

220 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

2 ½ dl sødmælk

2 ½ dl piskefløde

1/3 dl Marsala (italiensk hedvin)
 

Pynt
Chokokrymmel

  1. Rør lidt buddingpulver og sukker til en jævning i en del af den kolde sødmælk.
     
  2. Bring resten af mælken med kaffe i kog. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge op.
     
  3. Lad den koge i 1 min for svag varme og under kraftig omrøring.
     
  4. Fordel buddingen i 10 glas, og sæt den til afkøling mindst 4 timer.
     
  5. Kom mælk, fløde, Marsala og chokolademousse-pulver i en skål og pisk det luftigt, som anvist. Kom chokolademoussen i en sprøjtepose og sprøjt den i glassene oven på kaffecremen.
    Pynt med krymmel og servér.