Bananpandekager

Savner du et sundt alternativ til din morgenmad? Så er du kommet til det rigtige sted! Disse banan pandekager er uden mel og et hit hos både store og små.

Bananpandekagerne kan laves både med almindelige havregryn og glutenfri havregryn og almindelig letmælk eller laktosefri mælk eller plantemælk. Så du kan nemt selv bestemme om dine pandekager skal være glutenfri eller laktosefri eller begge dele. Pandekagerne er kun sødet af bananerne og vaniljepastaen og uden ekstra tilsat sukker, derfor er det også vigtigt at bruge modne bananer. 

Ca. 30 stk.

 

Bananpandekager

8 bananer (modne)

8 æg str. M/L

ca. 4-5 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

4 dl laktosefri letmælk

600 g glutenfri havregryn

8 tsk. Dr. Oetker Original Backin Bagepulver

olie til stegning

 

Pynt

friske bær

mandelflager

ahornsirup

Bananpandekager

Bland bananer, æg, vaniljesukker, mælk, havregryn og bagepulver. Blend alle ingredienser i 2 minutter med en stav blender eller foodprocessor, til dejen er glat.  Kom lidt olie på en stegepande og varm den op på medium varme. Lad panden varme helt op, hæld derefter noget af dejen på panden, steg pandekagerne i 1-2 minutter indtil den begynder at boble i overfladen, vend dem og steg dem på den anden side. Fortsæt til alt dejen er brugt.


Servér pandekagerne med dit ønskede topping, fx friske bær, mandelflager og ahornsirup.