Vegansk chia mandelbudding

En vegansk chia-budding lavet på mandeldrik og tilsat friske bær og mynte som pynt. Desserten ser super flot ud, er nem at tilberede og har en lækker frisk smag.

10 portioner

Budding
50 g Klassisk budding Vaniljesmag
75 g brun farin
60 g Chiafrø
8 dl mandelplantedrik
30 ml rapsolie

Pynt
150 g hindbær
150 g blåbær
20 g mynte

Kom buddingpulver, brun farin og chiafrø i en skål og bland med ca. 2 dl af mandeldrikken. Kog imens den resterende mandeldrik sammen med rapsolien.

Tilsæt nu det allerede tilberedte buddingpulver til den opvarmede mandeldrik under omrøring og lad det simre i cirka 2 minutter under konstant omrøring.

Fordel nu nogle af frugterne i 10 dessertglas og portionér chiabuddingen jævnt ovenpå, hvorefter det stilles på køl.

Pynt med den resterende frugt og mynte lige inden servering.