Server denne flotte og elegante hjemmelavede Panna cotta. Anret din panna cotta i forskellige former for serveringsskåle eller vend din panna cotta ud af formen. Pynt med friske hindbær.
Til 20 portioner
Panna Cotta
20 blade Dr. Oetker Husblas
2½ L fløde
5 dl sukker
10 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker
Hindbærgelé
1 L hindbærsaft
15 blade Dr. Oetker Husblas
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet, og tag gryden af varmen.
3. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, hvor det hurtigt opløses under omrøring.
4. Hæld den varme fløde op i serveringsglas, der står på skrå.
5. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.
Hindbærgelé
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Varmhindbærsaften op til kogepunktet, og tag gryden af varmen.
3. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst.
4. Fordel hindbærgeléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte
retning.
5. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.