Cupcakes med jordbær og fløde

Halvfyldte muffins med flødeskum og jordbærstykker. En sommerlig dessert eller en perfekt servering til receptioner eller større arrangementer.

Til 12 portioner

125 g blødt smør

150 g sukker

1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

3 æg

½ dl mælk

225 g hvedemel

1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

12 stk. Dr. Oetker Muffinforme i forskellige farver

 

Pynt

250 g friske jordbær

¼ liter piskefløde

Flormelis

  1. Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør mælk i æggemassen, og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen. Rør dejen hurtigt sammen, og fordel den i muffinforme.
     
  2. Bag kagerne ca. 20 min ved 175° C. Lad kagerne køle helt af.
     
  3. Skyl bærrene, og skær dem i mindre stykker. Pisk fløden til skum, og vend jordbærrene i. Smag til med flormelis.
     
  4. Skær toppen af kagerne, lav en fordybning i kagen ved at fjerne lidt af kagen med en ske. Fordel jordbærskummet i kagerne, læg låg på og pynt med et bær.