Vandbakkelser med chokolademousse

Lækre og søde vandbakkelser med chokolademousse – nemme at tilberede og visuelt flotte. Pyntes evt. med chokosauce og flormelis.

Til 10 portioner

2 dl vand

50 g smør

100 g hvedemel

3 æg

180 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

½ liter sødmælk

flormelis

 

Pynt

Servér med karamel- eller vaniljesauce.

  1. Bring vand og smør i kog i en gryde. Tilsæt hvedemel og rør, til dejen er glat og slipper gryden. Lad den køle lidt af og rør æggene i – et ad gangen.

  2. Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med to skeer – 10 i alt. Bag vandbakkelserne ca. 25 min ved 200˚ C. HUSK: Ovnen må ikke åbnes de første 20 min.

  3. Rør dessertpulver sammen med mælken i en skål på laveste trin, og pisk derefter cremen luftig med elmixeren på højeste trin i 5 min.

  4. Kom moussen i en sprøjtepose med tylle, og fordel den i vandbakkelserne. Lad dem hvile ca. 30 min i køleskabet, så de er kolde. Drys med flormelis og servér.