Chokoladetærte med abrikos

Flot og lækker, saftig chokoladetærte med mousse og abrikosmarmelade.

Til 10 portioner

150 g mørk chokolade

50 g smør

250 g digestive kiks

200 g abrikosmarmelade

165 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

3 dl mælk

2 dl piskefløde

 

Pynt

Chokoladespåner

  1. Smelt smør og chokolade og bland med de knuste kiks. Fordel kikseblandingen i bunden af en tærteform, beklædt med bagepapir, og tryk den godt sammen. Sæt den i køleskabet, indtil den er fast.

  2. Dessertpulver, mælk og fløde piskes kraftigt i 5 min til en luftig og cremet konsistens. Løft og skub forsigtigt kiksebunden over på et fad, og smør den med abrikosmarmelade.

  3. Fordel moussen ovenpå og pynt med chokoladespåner.

Brug disse produkter