Pizza Perfettissima Salame er en pizza, som er forbagt i stenovn, med tomatsauce og toppet med salami og mozzarella.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C.
2. Tag pizza ud af kassen, fjern film og placér pizza på bagepapir.
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C.
Tilberedningstiden kan variere afhængigt af din ovn og fyldet på pizzaen.
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme).
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film.
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4½-5½ minutter.
Tilberedningstiden kan variere afhængigt af din ovn og fyldet på pizzaen.
TIP:
Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis vil du få en mere jævn afbagning.
6 x 375 g = 2,25 kg
HVEDEMEL, 18% flåede tomater, 14% skærefast MOZZARELLA OST, 9,0% salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderiekstrakter, krydderier, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), vand, 1,7% tomatkoncentrat, rapsolie, salt, gær, ekstra jomfru olivenolie, sukker, oregano, persille, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg. Kan indeholde spor af: SOJA, SENNEP.
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 1076 kJ 256 kcal |
Fedt | 8.7 g |
heraf mættede fedtsyrer | 3.5 g |
Kulhydrat | 33 g |
heraf sukkerarter | 3.3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.2 g |
HVEDEMEL, MOZZARELLA OST. Kan indeholde spor af: SOJA, SENNEP.
Kollistr. 6 x 375 g
Varenummer: 1-25-017200
EAN: 4001724033462