Pizza Gyros

En middelhavsinspireret kebabpizza med oliven, mozzarellaost og rødløg.

Til 10 portioner

Før bagning 

10 x Pizza Perfettissima Base Pomodoro

650 g revet mozzarella

700 g tilberdt gyros eller kebab

300 oliven

250 g rødløg
 

Efter bagning

250 g creme fraise 18%

130 ml limesaft 

5 g havsalt

2 g revet limeskal 

50 g hvidløg

50 g rapsolie

20 g persille

Før bagning 

  1. Fordel revet mozzarella, gyro/kebab, halverede oliven, og rødløg skåret i tynde ringe på pizzaen. 
  2. Bag pizzaerne efter anvisning på pakken. 


Efter bagning 

  1. I mellemtiden laves en dressing af créme fraise, limesaft- og skal, havsalt og rapsolie.
  2. Pynt til sidst de bagte pizzaer med dressingen og den finthakkede persille, og servér straks.