Pizza Perfettissima Base Pomodoro er en pizzabund, forbagt i stenovn, med tomatsauce til dig som ønsker at lave din egen pizza.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/ pizza perfettissima
TIP:
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning
1 x 2,85 kg karton
10 stk. à ca. 285 g
HVEDEMEL, 25% flåede tomater, vand, rapsolie, salt, gær, sukker, ekstra jomfru olivenolie, oregano, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 955 kJ 226 kcal |
Fedt | 3,1 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 41 g |
heraf sukkerarter | 4,3 g |
Protein | 6,7 g |
Salt | 1,2 g |
HVEDEMEL
Kollistr. 10 x 285 g
Varenummer: 1-25-017000
EAN: 4001724033424