Pizza Perfettissima Base Pomodoro

Pizza Perfettissima Base Pomodoro er en pizzabund, forbagt i stenovn, med tomatsauce til dig som ønsker at lave din egen pizza.

Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere

Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/ pizza perfettissima

TIP: 
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning

1 x 2,85 kg karton
10 stk. à ca. 285 g

HVEDEMEL, 25% flåede tomater, vand, rapsolie, salt, gær, sukker, ekstra jomfru olivenolie, oregano, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg

  PER 100 G
Energi 955 kJ
226 kcal
Fedt 3,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 41 g
heraf sukkerarter 4,3 g
Protein 6,7 g
Salt 1,2 g

HVEDEMEL

Kollistr. 10 x 285 g
Varenummer: 1-25-017000
EAN: 4001724033424