Pizza Perfettissima Alla Carbonara er en pizza, som er forbagt i stenovn, med crème fraîche-sauce og toppet med bacon, løg og ost.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C.
2. Tag pizza ud af kassen, fjern film og placér pizza på bagepapir.
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C.
Tilberedningstiden kan variere afhængigt af din ovn og fyldet på pizzaen.
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme).
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film.
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 5-6 minutter.
Tilberedningstiden kan variere afhængigt af din ovn og fyldet på pizzaen.
TIP:
Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis vil du få en mere jævn afbagning.
6 x 450 g = 2,7 kg
HVEDEMEL, vand, 14% CRÈME FRAÎCHE, 12% skærefast MOZZARELLA OST, 10% brystflæsk (svinekød, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, stabilisatorer (natriumnitrit, kaliumnitrat), røg), 5,5% rødløg, rapsolie, salt, gær, modificeret stivelse, peber, muskatnød, chilipulver. Kan indeholde spor af: SOJA, SENNEP.
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 1078 kJ 257 kcal |
Fedt | 12 g |
heraf mættede fedtsyrer | 5,8 g |
Kulhydrat | 28 g |
heraf sukkerarter | 2,7 g |
Protein | 9,1 g |
Salt | 1,1 g |
HVEDEMEL, CRÈME FRAÎCHE, MOZZARELLA OST. Kan indeholde spor af: SOJA, SENNEP.
Kollistr. 6 x 450 g.
Varenummer: 1-25-018900
EAN: 4001724051107