Pizza Perfettissima Margherita er en pizza, forbagt i stenovn, med tomatsauce og mozzarella.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på.
TIP:
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning
6 x 365 g = 2,19 kg
HVEDEMEL, 21% skærefast MOZZARELLA OST, 20% flåede tomater, vand, rapsolie, salt, gær, sukker, ekstra jomfru olivenolie, oregano, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 1013 kJ 241 kcal |
Fedt | 7,0 g |
heraf mættede fedtsyrer | 3,3 g |
Kulhydrat | 33 g |
heraf sukkerarter | 3,5 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1,1 |
HVEDEMEL, MOZZARELLA OST
Kollistr. 6 x 365 g
Varenummer: 1-25-017100
EAN: 4001724033448