Pizza Perfettissima Margherita

Pizza Perfettissima Margherita er en pizza, forbagt i stenovn, med tomatsauce og mozzarella.

Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere

Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på.

TIP: 
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning

6 x 365 g = 2,19 kg

HVEDEMEL, 21% skærefast MOZZARELLA OST, 20% flåede tomater, vand, rapsolie, salt, gær, sukker, ekstra jomfru olivenolie, oregano, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg

  PER 100 G
Energi 1013 kJ
241 kcal
Fedt 7,0 g
heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrat 33 g
heraf sukkerarter 3,5 g
Protein 11 g
Salt 1,1 

HVEDEMEL, MOZZARELLA OST

Kollistr. 6 x 365 g
Varenummer: 1-25-017100
EAN: 4001724033448