Pizza Perfettissima Zucca e Spinaci er en pizza, som er forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med spinat, grillet græskar og revet pizzatopping baseret på kokosolie.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/pizza-perfettissima
TIP:
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning
5 x 445 g = 2,22 kg
HVEDEMEL, 15 % flåede tomater, 9,0 % spinat, 8,7 % revet pizzatopping baseret på kokosolie (vand, modificeret stivelse, kokosolie,
havsalt, farve (carotener), antioxidant (ascorbinsyre)), 7,7% grillet græskar, vand, 5,1% tørrede marinerede tomatstykker (tørret)
tomater, solsikkeolie, salt, hvidløg, urter, syre (citronsyre)), 3,5% fermenteret præparat baseret på rapsolie og havre (vand,
rapsolie, havre, modificeret stivelse, dextrose, ærteprotein, inulin, salt, fortykningsmidler (johannesbrødgummi, pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre)
syre)), 1,4% tomatkoncentrat, rapsolie, salt, bagegær, ekstra jomfru olivenolie, sukker, hvidløg, peber, oregano, basilikum, løg,
chilipulver, ristede løg, kan indeholde: (SOJA, SENNEP, MÆLK)
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 819 kJ 195 kcal |
Fedt | 5.3 g |
heraf mættede fedtsyrer | 2.2 g |
Kulhydrat | 31 g |
heraf sukkerarter | 3.4 g |
Fiber | 2.2 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.99 g |
HVEDEMEL, SOJA, SENNEP, MÆLK
Kollistr. 5 x 445 g
Varenummer: 1-25-018500
EAN: 4001724045434