Pizza Perfettissima Speciale er en pizza, som er forbagt i stenovn, med tomatsauce og toppet med salami, skinke, grillede champignoner og mozzarella.
Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere
Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4 1/2 - 5 1/2 minut. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/ pizza perfettissima
TIP:
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning
6 x 445 g = 2,67 kg
HVEDEMEL, 15% flåede tomater, 12% skærefast MOZZARELLA OST, 7,6% salami (svinekød, svinefedt, salt, dextrose, krydderier, krydderier ekstrakter, antioxidant (ekstrakter af rosmarin), stabilisator (natriumnitrit), røg), 7,6% kogt skinke (svinekød, vand, salt, dextrose, stabilisatorer (diphosphater, triphosphater, natriumnitrit), antioxidant (natriumascorbat), krydderiekstrakt, røgaroma), 7,3% grillet champignon, vand, rapsolie, 1,4% tomatkoncentrat, salt, bagegær, ekstra jomfru olivenolie, sukker, oregano, persille, hvidløg, peber, basilikum, løg, ristede løg, Kan indeholde: (SOJA, SENNEP)
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 966 kJ 230 kcal |
Fedt | 8.0 g |
heraf mættede fedtsyrer | 3.1 g |
Kulhydrat | 28 g |
heraf sukkerarter | 2.9 g |
Fiber | 1.9 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.2 g |
HVEDEMEL, MOZZARELLA OST, SOJA, SENNEP
Kollistr. 6 x 445 g
Varenummer: 1-25-018400
EAN: 4001724045410