10 Portioner
Crumble
200 g mandelmel
150 g havregryn
60 ml ahornsirup
50 g kokosolie
½ tsk havsalt
½ tsk kanel
Hindbærfrugtpuré
100 g hindbærpuré
230 g hindbær
Mousse
240 g Vegansk mousse hindbærsmag
½ liter mandelplantedrik
Pynt
Hindbær og mynte
Tilberedning af crumble
Smelt kokosolie i en gryde ved svag varme. Tilsæt derefter havregryn og mandelmel og bland godt med ahornsiruppen, indtil der dannes en let klistret blanding. Tilsmag crumblen med kanel og salt og stil den til afkøling.
Portionér den afkølede crumble i 10 dessertglas som bundlag.
Tilberedning af hindbærfrugtpuré
Vask og tør de friske hindbær og skær dem i halve med en kniv. Bland derefter de halverede, friske hindbær med hindbærpuréen og fordel dem på crumble-laget i dessertglassene.
Tilberedning af mousse
Hæld den kolde mandelplantedrik i en høj beholder og rør hindbærmoussepulver i med et piskeris. Pisk kraftigt med en elmixer i ca. 5 min. på højeste trin, indtil moussen har opnået en cremet konsistens. Kom moussen i en sprøjtepose med tyl og fordel ovenpå hindbærpuréen i dessertglassene. Stil desserterne på køl i min. 4 timer.
Pynt desserten med en hele, friske hindbær og frisk mynte.