Vegansk hindbærmousse crumble

10 Portioner

Crumble
200 g mandelmel
150 g havregryn
60 ml ahornsirup
50 g kokosolie
½ tsk havsalt
½ tsk kanel

Hindbærfrugtpuré
100 g hindbærpuré
230 g hindbær

Mousse
240 g Vegansk mousse hindbærsmag
½ liter mandelplantedrik

Pynt
Hindbær og mynte

Tilberedning af crumble

Smelt kokosolie i en gryde ved svag varme. Tilsæt derefter havregryn og mandelmel og bland godt med ahornsiruppen, indtil der dannes en let klistret blanding. Tilsmag crumblen med kanel og salt og stil den til afkøling.

Portionér den afkølede crumble i 10 dessertglas som bundlag.

 

Tilberedning af hindbærfrugtpuré

Vask og tør de friske hindbær og skær dem i halve med en kniv. Bland derefter de halverede, friske hindbær med hindbærpuréen og fordel dem på crumble-laget i dessertglassene.

 

Tilberedning af mousse

Hæld den kolde mandelplantedrik i en høj beholder og rør hindbærmoussepulver i med et piskeris. Pisk kraftigt med en elmixer i ca. 5 min. på højeste trin, indtil moussen har opnået en cremet konsistens. Kom moussen i en sprøjtepose med tyl og fordel ovenpå hindbærpuréen i dessertglassene. Stil desserterne på køl i min. 4 timer.

Pynt desserten med en hele, friske hindbær og frisk mynte.