Vanillefromage med digestive-kiks og blandet frugtsauce

10 portioner

50 g Dr. Oetker Frugtsuppe kiwi-banan
8½  blade husblas
2 stk. Dr. Oetker vanillestænger
5 pasteuriserede helæg
125 g sukker
5 dl kærnemælk
4 dl piskefløde
10 digestive-kiks
2,5 dl vand
10 mynteblade

Vanillefromage
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter.

Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud. Pisk æg, 125 g sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend kærnemælk i. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl husblassen med ca. 2 dl af æggeblandingen, og rør den i resten. Pisk fløden stiv, og vend den i.

Knus digestive-kiks i grove stykker, og fordel dem i 10 portionsskåle.  Hæld fromagen over, og stil skålene på køl afdækket i mindst 2 timer.

 

Frugtsuppe
Rør frugtsuppepulver i 2,5 dl vand og pisk med et piskeris i ca. 1 minut. Stil frugtsuppen på køl i mindst 10 minutter.  Fordel frugtsaucen ud over fromagen, og anret med et frisk mynteblad på hver portion.