Kartoffelruller Friskost-krydderurter på sprød cæsarsalat

Lækker sprød cæsarsalat som vi kender den sammen – her sammen med lækre kartoffelruller på toppen med fyld af friskost-krydderurter.

Til 10 personer

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller Friskost-krydderurter

500 g salatmayonnaise

1 dl fløde

1 dl mælk

4 fed hvidløg

200 g revet parmesan

50 ml hvidvinseddike

20 g krydderier

625 g icebergsalat

40 g brødcroutoner

  1. Salatmayonnaise, fløde og mælk blandes sammen i en skål. Tilsæt knust hvidløg sammen med eddike og krydderier, og purér blandingen med en stavblender.
     
  2. Salaten skylles og snittes og slynges tørt. De frosne kartoffelruller bages ved 200° C i 7-8 min.
     
  3. Salaten og puréen blandes godt og anrettes i en dyb tallerken med kartoffelrullerne og til sidst brødcroutonerne ovenpå.