Kartoffelruller Friskost-krydderurter på tomat/mango chutney

Lækre Kartoffelruller med Friskost-krydderurtefyld på tomat/mango chutney. En lækker anretning og super lækre kartoffelruller, som har en delikat og rund smag.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller Friskost-krydderurter

480 g tomater

3 forårsløg

500 g mango, drænet vægt

4 spsk. olivenolie

50 g sukker

50 ml rødvinseddike

1 laurbærblad

175 ml mangosaft

3 bouillonterninger

40 g majsstivelse

1 tsk. chilipasta

  1. Flå tomaterne, fjern kernerne og skær kødet i tern. Snit forårsløgene i ringe. Lad mango afdryppe i en si, og gem saften. Skær mangoen i tern. Varm olien op i en pande og svits tomater sammen med forårsløg heri. Tilsæt sukker og karamellisér under omrøring. Tilsæt først eddike og derefter laurbærbladet og mangosaften, og lav et kort opkog. Krydr med bouillon, og jævn med majsstivelse, og vend til sidst mangoternene og chilipastaen i.
     
  2. De frosne kartoffelruller bages ved 200° C i 7-8 min og anrettes sammen med chutneyen.

    Tips: Retten kan som hovedret serveres med en kyllingebrystfilet.