Kartoffelruller Friskost-krydderurter med cæsarsalat

Sprød cæsarsalat med kartoffelruller med friskost-krydderurter.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller Friskost-krydderurter

500 g salatmayonnaise

1 dl fløde

1 dl mælk

4 fed hvidløg

200 g revet parmesan

50 ml hvidvinseddike

20 g krydderier

625 g icebergsalat

40 g brødcroutoner

  1. Salatmayonnaise, fløde og mælk blandes sammen i en skål. Tilsæt knust hvidløg sammen med eddike og krydderier, og purér blandingen med en stavblender. Salaten skylles og snittes og slynges tørt.
     
  2. De frosne kartoffelruller bages ved 200° C i 7-8 min. Salaten og puréen blandes godt og anrettes i en dyb tallerken med kartoffelrullerne og til sidst brødcroutonerne ovenpå.

Andre inspirerende opskrifter