Jordbær Tiramisu

Denne opskrift på tiramisu med jordbær passer perfekt til sommerens hyggelige aftener. Kaffen er erstattet med væde fra moste jordbær og en smule appelsinlikør, så selv dem som ikke kan lide kaffe, kan nyde desserten.

12-16 portioner (fad på ca. 40x40cm)

Bund af ladyfingers og jordbærpuré
1 kg friske jordbær
6 spsk. appelsinlikør
2-4 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med Bourbon vanilje
400 g ladyfingers
2 dl. appelsinsaft

Tiramisu creme
1 L letmælk
280 g Dr. Oetker Creme Tiramisu

Pynt
Kakao til drys
Jordbær

Bund
Vask og trim jordbærene. Del jordbærene i to portioner. Den ene halvdel puréres og den anden halvdel skæres i små stykker. Bland derefter purén og jordbærstykkerne sammen med appelsinlikør og vaniljesukker. Dyp ladyfingers i appelsinjuice og placér dem i fadet ved siden af hinanden. Fordel jordbærblandingen over ladyfingers.

Creme Tiramisu
Hæld 1 L letmælk i en passende skål og rør Creme Tiramisu pulveret i. Pisk 5 min. på højeste trin til det har en let og cremet konsistens. Hæld cremen i fadet over ladyfingers og jordbærpuré og stil desserten på køl i mindst 1 time.

Pynt
Sigt kakaopulver over desserten og pynt med jordbær.