Buddingcreme med havregrynscrumble, appelsin, saltkaramel og rød skovsyre

I denne opskrift kombineres kontraster i en smagfuld og anderledes version af den klassiske vaniljebudding. Den nemme, koldrørte budding dekoreres fint med sprød havregrynscrumble, stykker af saltkaramel og frisk appelsin.

Til 10 portioner

Havregrynscrumble

110 g havregryn

110 g hvedemel

120 g smør

120 g sukker

 

Salkaramel

150 g sukker

1 tsk. flagesalt

 

Buddingcreme med vaniljesmag

1 l letmælk

160 g Dr. Oetker Budding med vaniljesmag - koldrørt med sukker

 

Pynt

2 appelsiner

rød skovsyre

Havregrynscrumble

Kom havregryn, hvedemel, smør og sukker i en foodprocessor og kør det til det ligner brødkrummer. Rist crumblen i ovnen ved 200 °C i ca. 12 min.

 

Saltkaramel

Karamellisér sukkeret på en pande og tilsæt flager af havsalt. Hæld massen ud på en silikonemåtte og lad karamellen sætte sig. Hak den efterfølgende i små stykker.

 

Buddingcreme med vaniljesmag

Kom kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr . Oetker Budding med vaniljesmag. Pisk stille og roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.

Cremen sættes på køl i ca. 60 min.

 

Anret portionsglas ved at hælde havregrynscrumble i bunden og tilføj Dr. Oetker Budding med vaniljesmag, udskårne appelsinfiletter, stykker af saltkaramel og lidt rød skovsyre.

 

Tip: Brug færdig saltkaramel i forskellige størrelser og former