Æblemuffins

Lækre, fyldige og meget smagfulde æblemuffins er en opskrift til det køkken, der vil have en dessert, der giver ekstra spark i smagen.

Til 12 portioner

200 g margarine

75 g sukker

3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

1 reven citronskal (økologisk eller ubehandlet)

3 æg

250 g hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

¾ dl mælk

2 revne æbler (ca. 3 dl)

12 stk. Dr. Oetker Muffinforme i forskellige farver

  1. Rør smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk ét æg i dejen ad gangen. Pisk, til dejen er glat.

  2. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælken og de revne æbler. Fordel dejen i 12 muffinforme. Bag kagerne ved 180˚ C i en forvarmet ovn i ca. 25 min.

    Pyntes evt. med flormelis og kanel.