Kartoffelruller med kulørt grøntsagsragout

De lækre kartoffelruller serveres her i opskriften med kulørt grøntsagsragout. Kartoffelrullernes fyld er valgfrit – vi har både fyld med broccoli-skinke samt friskost-krydderurter.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller med fyld af eget valg

100 g løgringe

300 g gulerødder i strimler

400 g squash i strimler

300 g broccolibuketter

200 g majs

300 g flåede tomater

1 dl piskefløde

5 dl Dr. Oetker Grøntsagsbouillon

  1. Bag kartoffelrullerne møre i en varmluftovn ved 190° C i ca. 20 min. Rengør grøntsagerne og sautér dem i noget af bouillonen. Smag dem til.
     
  2. Opvarm de flåede tomater og tilsæt grøntsagsbouillon og fløde.
     
  3. Anret kartoffelrullerne på grøntsagerne og hæld lidt tomatsauce ved.

Andre inspirerende opskrifter

Brug disse produkter