Kartoffelruller med kulørt grøntsagsragout

De lækre kartoffelruller serveres her i opskriften med kulørt grøntsagsragout. Kartoffelrullernes fyld er valgfrit – vi har både fyld med broccoli-skinke samt friskost-krydderurter.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller med fyld af eget valg

100 g løgringe

300 g gulerødder i strimler

400 g squash i strimler

300 g broccolibuketter

200 g majs

300 g flåede tomater

1 dl piskefløde

5 dl Dr. Oetker Grøntsagsbouillon

  1. Bag kartoffelrullerne møre i en varmluftovn ved 190° C i ca. 20 min. Rengør grøntsagerne og sautér dem i noget af bouillonen. Smag dem til.
     
  2. Opvarm de flåede tomater og tilsæt grøntsagsbouillon og fløde.
     
  3. Anret kartoffelrullerne på grøntsagerne og hæld lidt tomatsauce ved.

Andre inspirerende opskrifter