Kartoffelruller anrettet på sommersalat

Lækre kartoffelruller med brocooli-skinke fyld på en top af lækker sommersalat bestående af blandt andet egebladssalat, hovedsalat, radicchio og radiser.

 Til 10 personer

20 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller med Broccoli-skinke

200 g hovedsalat

200 g radicchio

200 g egebladssalat

200 g lollo rosso

200 g radiser

200 g agurk

100 g friske champignon
 

Italiensk dressing

½ dl hønsebouillon

1 spsk. olivenolie

2 spsk. rødvinseddike

2 tsk. dijonsennep

1 fed hvidløg

1 tsk. frisk timian

Bordsalt og peber

  1. Bag kartoffelrullerne sprøde i en varmluftovn ved 190° C i ca. 20 min.
     
  2. Salater, radiser, agurk og champignonskiver skylles og anrettes dekorativt på tallerkenerne. Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg, ryst godt og stænk salaten.
     
  3. Servér salaten sammen med de lune kartoffelruller.

    Tips: Anvend de andre kartoffelrullevarianter som variation.