Rådejspizzabund Ø 25 cm. med finthakket tomat. Server pizzabunden med ingredienser efter eget valg.
Varmluftovn 9-12 min ved 230° C.
Kombiovn 8-10 min ved 230° C.
Båndsteger 4-5 min ved 270° C.
Tips: Et optimalt bageresultat opnås ved anvendelse af en bagerist i stedet for en GN-plade.
1 x 6,38 kg – 1 karton indeholder 22 pizzabunde á 290 g.
HVEDEMEL, 27 % flåede tomater, vand, gær, palmefedt, sukker, salt, rapsolie, syre (calciumphosphater, calciumcitrater), BYGMALTEKSTRAKT, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat), emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyre), fortykningsmiddel (guargummi), modificeret stivelse, dextrose og krydderier.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 829 kJ 196 kcal |
Fedt | 2,9g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5g |
Kulhydrat | 35,1g |
heraf sukkerarter | 4,1g |
Protein | 5,8g |
Salt | 1,3g |
HVEDEMEL og BYGMALTEKSTRAKT.
Kollistr. 6,38 kg
Varenummer: 1-25-020900
EAN: 4001724016335