Pavlova med vaniljecreme, sommerbær og friske krydderurter

Den klassiske pavlova er en elegant dessert, der passer perfekt til alle festlige stunder. Den smager fantastisk og imponerer med sin sprøde bund, toppet med vaniljecreme, flødeskum og friske bær. 

Til 10 portioner

Marengs

6 æggehvider

½ knsp. salt

400 g sukker

2 tsk. eddike 

1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

 

Vaniljecreme

3 3/4 dl letmælk

60 g Dr. Oetker Budding med vaniljesmag - koldrørt med sukker

 

Pynt

1/4 l piskefløde

500 g friske bær

friske krydderurter

Marengs

Pisk æggehvider med salt til det er let skummende. Tilsæt 300 g sukker og pisk hviderne helt stive. Det tager ca. 10 min.

Vend 100 g sukker, eddike og Dr. Oetker Vaniljesukker i marengsen.

Kom marengsen på en bageplade med bagepapir i en cirkel (ø 28 cm). Bag marengsen i ovnen ved 100 °C i 1 time og 30 minutter.

 

Vaniljecreme

Kom kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Budding med vaniljesmag (koldrørt). Pisk stille og roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.

Sæt cremen på køl i ca. 60 min.

 

Pisk fløden til flødeskum.

 

Anret pavlovaen med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag, flødeskum samt friske bær og krydderurter.