Den klassiske pavlova er en elegant dessert, der passer perfekt til alle festlige stunder. Den smager fantastisk og imponerer med sin sprøde bund, toppet med vaniljecreme, flødeskum og friske bær.
Til 10 portioner
Marengs
6 æggehvider
½ knsp. salt
400 g sukker
2 tsk. eddike
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker
Vaniljecreme
3 3/4 dl letmælk
60 g Dr. Oetker Budding med vaniljesmag - koldrørt med sukker
Pynt
1/4 l piskefløde
500 g friske bær
friske krydderurter
Marengs
Pisk æggehvider med salt til det er let skummende. Tilsæt 300 g sukker og pisk hviderne helt stive. Det tager ca. 10 min.
Vend 100 g sukker, eddike og Dr. Oetker Vaniljesukker i marengsen.
Kom marengsen på en bageplade med bagepapir i en cirkel (ø 28 cm). Bag marengsen i ovnen ved 100 °C i 1 time og 30 minutter.
Vaniljecreme
Kom kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Budding med vaniljesmag (koldrørt). Pisk stille og roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.
Sæt cremen på køl i ca. 60 min.
Pisk fløden til flødeskum.
Anret pavlovaen med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag, flødeskum samt friske bær og krydderurter.