Kartoffelruller med friskost-krydderurter, cremespinat, spejlæg og bacon

Lækre kartoffelruller med friskost-krydderurtefyld med cremespinat, spejlæg og bacon. En lækker anretning med god smag. Kartoffelrullerne med broccoli-skinke kan også anvendes i denne opskrift.

Til 10 portioner

30 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller med Friskost-krydderurter

1 ½ kg spinat, frossen

20 skiver bacon

50 g smør

100 g løg

3 bouillonterninger

250 g creme fraiche

1 knivspids muskatnød

10 æg, str. M

4 g friskhakket persille

  1. Spinaten tøs op og dryppes af. Bacon steges sprødt på en fedtfri pande og stilles varmt. Løgene skæres i tern og svitses i glasklare i smørret. Tilsæt den afdryppede spinat, og svits kort sammen med bouillon. Rør creme fraichen i, og smag til med muskatnød.
     
  2. De frosne kartoffelruller bages ved 200° C i 7-8 min.
     
  3. Spejlægget steges og anrettes på cremespinaten sammen med kartoffelruller og bacon. Pynt med den friskhakkede persille.

Andre inspirerende opskrifter