Kager med creme og marcipan

Lækre, små kager med marcipan og cremefyld – perfekte til eftermiddags-/aftenhygge med en kop kaffe. Er også velegnet til større receptioner.

Til 10 portioner

6 stk. butterdejsplader

 

Fyld

45 g Dr. Oetker Quickcreme

2 dl sødmælk

125 g marcipan

Æg til pensling

 

Pynt

Kanelsukker

Mandelflager

  1. Cremepulveret hældes under omrøring i tempereret mælk og røres ved halv kraft med elmixer i ca. 5 min. Lad cremen stå 15 min.

  2. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse, og del den i 10 lige store kvadrater. Læg en skefuld færdig creme på hver dejkvadrat. Læg marcipanen ovenpå, fold hjørnerne ind mod midten og tryk dem fast.

  3. Pensl kagerne med sammenpisket æg, og drys med kanelsukker samt mandelflager. Bag kagerne ca. 15 min ved 200° C.

Andre inspirerende opskrifter