Jordbærhjerte med creme

Super skøn jordbærtærte med cremefyld til kaffen. Kan pyntes efter eget ønske!

Til 12 portioner

200 g hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

1 æg

80 g smør eller margarine

100 g Dr. Oetker Quickcreme

5 dl mælk

500 g jordbær

50 g ristede mandelflager

  1. Mel og vaniljesukker blandes, og smørret smuldres i. Saml dejen med et sammenpisket æg, og lad den hvile 30 min i køleskabet.
     
  2. Rul tærtedejen ud, og læg den i en hjerteformet tærteform. Prik dejen med en gaffel. Bag hjertet i en varmluftovn ved 180° C i 15-20 min.
     
  3. Tilbered Quickcremen, mens hjertet bager: Hæld cremepulveret i tempereret mælk, og rør i ca. 5 min. Lad cremen hvile 15 min. før brug. Sæt hjertet til afkøling på en bagerist straks efter bagning.
     
  4. Når cremen er klar, fordeles den på hjertet. Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem i lag på Quickcremen. Pynt jordbærhjertet med ristede mandelflager.